برش‌هایی از زندگی «مصطفی اسداللهی» | جست‌وجوگر ایده در میان خطوط بازپخش سریال لیسانسه‌ها در شبکه سه + زمان پخش جشنواره ملی موسیقی نواحی به پایان راه رسید بازیگران جدید فصل سوم سریال خاندان اژدها را بشناسید نگاهی به وضعیت طراحی پوستر تئاتر در مشهد به بهانه روز گرافیک فیلم «داستان‌های موازی» اصغر فرهادی در بازار کن پیام هم‌دردی وزیر فرهنگ با مجروحان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس ویژه برنامه «از مامان بگو» به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در تلویزیون+ زمان پخش صوت | آهنگ جدید مصباح قمصری با نام سوز عشق سریال یزدان روی آنتن شبکه سه + زمان پخش اکران جهانی سری جدید فیلم سوپرمن نگاهی ویژه به سریال «نوجوانی» تام هنکس با دنباله فیلم سگ تازی در راه سینما نگاهی به درآمد حاصل از اکران سیار سینمای ایران کتاب «از سرزمین بی‌پرنده تا قلعه» منتشر شد حراج مجموعه‌ای نادر از نسخه‌های اولیه آثار شکسپیر مریم مؤیدپور، مترجم ادبیات آلمانی درگذشت + علت فوت
سرخط خبرها

سریال شهید خرازی ساخته می‌شود| استقبال مردم از داستان زندگی قهرمانان ملی و میهنی

  • کد خبر: ۱۱۵۷۱۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۸
سریال شهید خرازی ساخته می‌شود| استقبال مردم از داستان زندگی قهرمانان ملی و میهنی
گفته می‌شود تحقیقات میدانی و پژوهش‌ها برای ساخت سریال شهید خرازی آغاز شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از نکاتی که در دستورِ کار صدا و سیما قرار گرفته، ساختِ آثاری درباره قهرمانان ملی و میهنی است. استقبال از «موقعیت مهدی» در جشنواره فیلم فجر و سینما‌های کشور نشان داد که اگر این آثار خوب ساخته شوند حتماً تماشاگر و بیننده خوبی خواهد داشت.  

در سالروز شهادتِ فرماندهی حاج احمد کاظمی این خبر به گوش رسید که سریالی درباره شهید کاظمی در راه است. پروژه‌ای که همچون شهید صیاد شیرازی بار‌ها درباره‌اش صحبت شده و این بار پیگیری‌های خبرنگار تسنیم از معاونت امور استان‌های صدا و سیما نشان می‌دهد همان‌طور که پیش از آن درباره تفاهم‌نامه‌ای با سپاه صاحب‌الزمان و فولاد اصفهان صحبت شده بود تا مقدمات کار برای پژوهش و نگارش فیلمنامه سرداران شهید کاظمی و خرازی فراهم شود، تحقیقات میدانی و پژوهش‌ها برای ساخت سریال شهید خرازی آغاز شده است.  

هنوز مشخص نیست این مجموعه تلویزیونی از تولد تا شهادت شهید خرازی را روایت کند؛ بلکه همچون فیلم شهید باکری امکان دارد فراز‌هایی از بخش‌های جذابِ داستانی این شهید، ساخته شوند. در حال حاضر پروژه در وضعیتِ جمع‌آوری تحقیقات و پژوهش‌ها قرار گرفته است.  

حسین خرازی اول شهریورماه ۱۳۳۶ در اصفهان به دنیا آمد و فرماندهی لشکر ۱۴ امام حسین (ع) را برعهده داشت. او در طول جنگ در عملیات‌های طریق‌القدس،  فتح‌المبین،  بیت‌المقدس،  رمضان،  والفجر ۴،  بدر و والفجر ۸، حضوری فعال داشت. خرازی در خلال عملیات خیبر در پی برخورد ترکش، دست راست خود را از دست داد، اما پس از مدتی به صحنه نبرد بازگشت و سرانجام در عملیات کربلای ۵ در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->